Advies & Bezorgen

Kom je er zelf niet helemaal uit of wil je graag deskundig advies van ons, dan komen we in onderstaand gebied gratis langs en geven we advies over welke goot het beste past bij jouw situatie.

Wij maken hierna uiteraard ook een scherpe offerte. Mocht je overgaan tot een bestelling dan bezorgen we deze ook gratis in dit gebied.

Buiten onderstaand gebied voorzien we je graag van deskundig advies via e-mail of telefoon, stuur ons een paar foto’s, deze zeggen vaak meer dan woorden.

Op deze pagina vindt je informatie over welke goot je kunt gebruiken in combinatie met het bouwwerk waar de dakgoot aan moet komen.

Met het juiste advies krijg je het mooiste resultaat, zinken of koperen goten zijn tenslotte een sieraad an je huis, schuur of veranda.

De DakgotenGigant denkt met je mee waardoor je een mooi eindresultaat krijgt

De DakgotenGigant
e-mail: info@DakgotenGigant.nl
0528 – 33 15 09
06 – 25 31 25 54

Bestellingen kun je ook afhalen op afspraak.

Vorige slide
Volgende slide

Meer informatie

Onze kwaliteits mastgoten uit Duitsland zijn een sieraad voor je huis, veranda, schuur of ander object waar je hemelwater afvoer van zink aan  maakt.

Met de unieke gootverbinder van Zambelli verbindt je onze mastgoten aan elkaar zonder dat solderen nodig is.Hiermee plaats je zelf eenvoudig de goten waardoor je kosten bespaart van een installateur of aannemer.

Wij leveren dakbeugels en muurbeugels, met deze twee typen gootbeugels plaats je deze mastgoten aan ieder object.

De kopschotjes kit je in de goot, hiermee ontstaat een waterdichte afdichting.

De vergaarbakken zijn een simpele manier om het water uit de een mastgoot te laten lopen. Deze vergaarbak “hangt” aan de dakgoot en is aan de achterkant van de dakgoot vastgezet door het ombuigen van twee lippen. De vergaarbak kan op elke plaats in de goot worden gemonteerd. Boven de vergaarbak maakt je een gat in de goot zodat het water kan wegstromen. De vergaarbakken plaats je zonder te solderen.

Aan de vergaarbak kan je een buis monteren die als afvoer dient voor het water, de pijp zet je vast met een pijpbeugel. Voor de sier werk je de pijpbeugel af met een wrong.

Met de bochten overbrug je een overstek  als dit nodig is.

Samen met de andere producten die De DakgotenGigant levert, maak je als doe-het-zelver een fraaie dakgoot en hemelwaterafvoer.